machine fabriek eerbeek

Nieuws

Wij zijn op zoek naar collega's voor de onderstaande functies:

CNC draaier

CNC frezer

Monteur

Plasma Transferred Arc (PTA) lassen om sterkere, slijtvaste of corrosiebestendige lagen te verkrijgen (hardfacing of cladding). Voorbeelden zijn RVS 307 / 316, Stellite 6 / 21 en Inconel 625.

Klik op de foto voor een YouTube filmpje van het Stellite 6 lassen.
 

      

      

 

MFE heeft zich recent gecertificeerd voor de ISO 14001 Milieumanagement en de ISO 3834-2 Lassen.
Deze uitbreidingen zijn een logisch vervolg op de eerder behaalde ISO 9001 en de VCA*.
Met deze nieuwe certificeringen verwacht MFE nog beter te voldoen aan eisen en wensen van haar klanten, zowel nationaal als internationaal.

Aanbevolen websites:

Hieronder ziet u een overzicht van onze aanbevolen websites. Klik op de desbetreffende link om naar de website te gaan.

Ryokan
Bij Ryokan kunt u terecht voor complete ‘wellness weelde’: van een dagje Sauna en Thermen en/of een beautyarrangement in het BeautyCentrum tot diverse kuurprogramma’s in het KuurCentrum.
 
Goedlenen.nl
Voor een scherpe financial lease kunt u terecht bij Goedlenen.nl. Wij zijn onafhankelijk, bieden u scherpe rentes en een offerte is altijd vrijblijvend. Geld lenen voor particulieren of als zelfstandige voor privé doeleinden? Wij bieden hierin een ruime keus.
 
Domus Naturalis
Elke wijnliefhebber wil zijn of haar wijnen goed conditie bewaren. Met de houten wijnrekken van Domus Naturalis is dit mogelijk. Een houten wijnrek van hout bestelt u bij de wijnrekken specialist: Domus Naturalis. De wijnrekken van zijn stabiel, degelijk afgewerkt en zeer mooi om te zien.
 
Ecokeukens
Wanneer u voor uw woning op zoek bent naar een eiken houten keuken of prachtige landelijke keuken van hoge kwaliteit, dan kunt u terecht bij Ecokeukens in Gieten (Drenthe).
 
Bark Europa
De bark EUROPA zeilt sinds 1994 over alle wereldzeeën en heeft de reputatie opgebouwd als een schip waarmee echt gezeild wordt. Bark Europa is gespecialiseerd in de zogenaamde verre zeilreizen zoals: "Expeditions to Antarctica" en "Antarctica Sailing".
 
Kuuroord
Heeft u last van chronische vermoeidheid of burnout, futloosheid, overgewicht of stress? Kom dan naar hét kuuroord in Nederland.
 
Restaurant Le Grand Royal
Restaurant Arnhem, Le Grand Royal is een sfeervol brasserie - restaurant in Arnhem met een enorme uitstraling van warmte en gezelligheid. Komt u eens gezellig langs!
 
LAMA Consultancy
Bent u op zoek naar IBM Maximo asset management ondersteuning? LAMA Consultancy is uw partner voor IBM Maximo support. Wij ondersteunen u bij Maximo software vanaf versie drie tot en met de huidige versie. Wij staan garant voor hoogwaardig kwaliteit.
 
Apple House Furniture
Bent u op zoek naar nieuwe meubelen voor in huis? In landelijke stijl? Houdt u van meubelen met een witte tint? Dan zit u goed bij Apple House Furniture! Apple House Furniture is specialist op het gebied van White Wash meubelen. White Wash Meubels ziijn dé trend van nu!
 
Protect PBM
Bij een valbeveiliging systeem wordt gebruik gemaakt van een harnas waarmee u verbonden bent met een ankerpunt of met een permanent lijnsysteem. Protect-PBM garandeert 100% veiligheid bij het gebruik van haar valbeveiligingssystemen. Wij leveren hoogstaande systemen voor de dakveiligheid van alle soorten gebouwen. Zo kunt u dus onbezorgd werken op grotere hoogten.
 
Barrio Habana
Tapasbar Arnhem, Barrio Habana staat garant voor een heerlijke en verzorgde avond tegen een scherpe prijs! Barrio Habana is dé specialist op het gebied van Tapas in Arnhem en brengt een stukje Cuba naar het hart van Arnhem!

Buitink Duiven
Voor een zonwering of terrasoverkapping bent u bij Buitink Products in Duiven (Gelderland) aan het juiste adres.

Justletters.nl
Wanneer u op zoek bent naar: t-shirt bedrukking, bedrukken t-shirt of t-shirt bedrukken, dan bent u bij Justletters.nl aan het juiste adres.Meer relevante websites?
Klik hier voor een compleet overzicht.