Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Welkom bij MFE

De MFE Group staat voor een compleet pakket aan productiemiddelen en dienstverlening. Internationaal leveren wij vanuit MFE Machining & Construction BV grote (samengestelde) producten en gelaste constructies met hoge precisie met lengtes tot 20 meter en gewichten tot 80 ton. Wij zijn gevestigd in Eerbeek.

Binnen MFE Engineering & Industrial Maintenance BV zijn we actief op het gebied van reparatie, service en onderhoud binnen diverse industrieën en voeren we modificaties en machinebouw uit binnen de papier- en non-woven industrie.

MFE beschikt over een eigen afdeling Engineering die wordt ingezet voor de machinebouw en het uitvoeren van modificaties aan productielijnen.

Op deze site vindt u alle informatie, voorbeelden, foto’s en referenties van diverse projecten die we hebben uitgevoerd in de On- & Offshore, scheepsbouw, energiemarkt, zware machinebouw etc.

Bij MFE vindt u: "Great solutions for industry".

Machining & Construction

On-/Offshore & Shipping

MFE levert zowel losse onderdelen als grote samengestelde delen aan de On- & Offshore en toepassingen binnen de scheepvaart industrie.

Energy & Rotating Equipment

MFE levert grote machinaal bewerkte en hoog precisie producten aan de energiemarkt en is internationaal een van de marktleiders op het gebied van de productie van walsen en assen in het algemeen.

Steel & Non Ferro

Bij de productie van grondstoffen zoals staal, aluminium en messing, worden zware machines en onderdelen ingezet.

Heavy Machinery

MFE produceert grote (samengestelde) producten met een hoge precisie. Producten met een lengte van 20 meter en gewichten tot 80 ton kunnen door MFE worden samengesteld en worden bewerkt.

Engineering & Industrial Maintenance

Engineering

Het beste ontwerp is het ontwerp dat voldoet aan de specificaties en tegen een zo laag mogelijke prijs geproduceerd kan worden.

Reparatie

Een van de hoofdactiviteiten binnen MFE is reparatie in de breedste zin van het woord. MFE verzorgt niet alleen de reparatie van onderdelen, apparaten of machines binnen MFE maar ook bij de klant op locatie.

Industrial Maintenance

MFE verzorgt het onderhoud aan uw machines op locatie. In overleg worden de monteurs van MFE bij het onderhoud ingezet, zelfstandig of in samenwerking met uw technische dienst.

Machinebouw & Modificaties

MFE is in staat om een complete machine te ontwikkelen en te bouwen. De combinatie van de eigen Engineering, de brede productiefaciliteiten, de eigen monteurs en ervaring.

Nieuws