machine fabriek eerbeek

Nieuws

Plasma Transferred Arc (PTA) lassen om sterkere, slijtvaste of corrosiebestendige lagen te verkrijgen (hardfacing of cladding). Voorbeelden zijn RVS 307 / 316, Stellite 6 / 21 en Inconel 625.

Klik op de foto voor een YouTube filmpje van het Stellite 6 lassen.
 

      

      

 

MFE heeft zich recent gecertificeerd voor de ISO 14001 Milieumanagement en de ISO 3834-2 Lassen.
Deze uitbreidingen zijn een logisch vervolg op de eerder behaalde ISO 9001 en de VCA*.
Met deze nieuwe certificeringen verwacht MFE nog beter te voldoen aan eisen en wensen van haar klanten, zowel nationaal als internationaal.

Draaien is onze specialiteit

Draaien is één van de services welke MFE u kan aanbieden. MFE heeft een breed assortiment aan draaibanken en is gespecialiseerd in lang en slank draaiwerk. Door de grote diversiviteit aan CNC draaibanken zijn wij in staat om de gewenste kwaliteit kostengunstig te produceren in de door u gewenste levertijd.

Voor het CNC draaien van de kleinere afmetingen (tot 3 meter lengte) heeft MFE 4 CNC draaibanken in gebruik en daarnaast nog een aantal conventionele draaibanken. Voor de langere lengtes (tot 20 meter) heeft MFE 4 CNC draaibanken in gebruik en daarnaast nog 4 conventionele draaibanken. In 2010 is een nieuwe  CNC draaibank geplaatst met een maximale lengte van 20 meter en een maximale diameter van 2.4 meter.

Draaien Draaien

Het draaien wordt ingezet voor zowel de reparatie als de toelevering. Naast enkelstuks en kleinserie is MFE ook in staat om repeterend grotere series te draaien, ook als het gaat om grotere afmetingen. Door de 100-jarige ervaring is MFE in staat om kwalitatief hoogstaande producten te leveren in een hele brede markt. MFE is ISO 9001 gecertificeerd.

Enkele voorbeelden van producten die d.m.v. draaien worden vervaardigd zijn zuigerstangen, hydraulische cilinders, stuurpijpen, schroefassen, walsen, molenassen en droogcilinders.

Het draaien vindt plaats op draaibanken van o.a. Wohlenberg, Geminis, Okuma, Boehringer en VDF. In de toekomst zal het draaien verder worden uitgebreid om aan alle wensen van de klant te kunnen blijven voldoen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Pagina's gerelateerd aan CNC Draaien:
CNC Draaien | CNC Draaiwerk | Draaien | Draaienmetaal | Draaiwerk | Metaal Draaien | Metaaldraaien | Draaien van metaal | Draaimetaal |